onsdag 31. oktober 2007

Kontaktinformasjon

Etter en liten justering i innstillingene er nå mulighet for folk som ikke er brukere av blogspot å legge ut kommentarer denne bloggen:D

Det har vært problemer for mange å sende meldinger til mitt Kenyanske nummer (+254 710576936). Dette skyldes at Safaricom er lunefull ovenfor det norske netcom nettet. Et alternativ er å sende til mitt norske simkort (+47 98409617). Beklager hvis noen ikke har fått svar på meldinger, men da er nok dette grunnen.

1 kommentar:

Kine sa...

Hei Johannes

Føler at du kan tro jeg har glemt deg litt fordi jeg ikke har kontaktet deg eller svart på noen av de utrolig fine mailene dine, men sannheten er at selv om jeg befinner meg på et nokså mye kjedeligere og godt vant sted så har jeg ekstremt mye å drive meg. Det skal vel heller ikke legges skul på at jeg har prioritert litt annerledes enn jeg burde det siste halvåret.

Dette blir kanskje teit å spørre om, men hvordan går det? Har jo lest mailene dine og ser at det går litt opp og ned. Likvel skriver du mest om hva du ser og opplever, hva som skjer liksom. Hvordan går det med Johannes?

Og til slutt, når er du endelig hjemme igjen? Kontakten mellom gjengene våre går litt i oppløsning nemlig. Kanskje på grunn av millitæret og fordi noen har reist. Og jentene har ikke vært verdensmestre til å holde sammen i det siste vi heller.

Lykke til videre Johannes, jeg tror du opplever g erfarer så utrolig mye jeg aldri vil få se. Jeg unner deg det og håper ikke du har mistet all bakkekontakt og livsglede når du kommer hjem igjen :p

Jeg er glad i deg :)
Hilsen Kine